İÇİP İÇİP SAPITMAMANIZI GARANTİLEYEN UYGULAMA

İÇİP İÇİP SAPITMAMANIZI GARANTİLEYEN UYGULAMA


Yeşilay Gibi Uygulama Geldi


Hepimiz zaman zaman alkol sınırlarını aşıyoruz ya da civarında geziniyoruz. Ekvator misali hayali bir çizgi olan bu sınırı aştığımızda ise yaptıklarımız genelde ertesi gün utanç kaynağı olarak bize geri dönüyor.

 

 

Lockout isimli uygulama, bu utançları en aza indirmek için geliştirilmiş. İçmeye başlamadan önce kurularak belli bir süre boyunca telefonunuzdaki sosyal medya hesaplarını kilitlemenize olanak veren uygulama, kafayı bulduğunuzda utanç verici paylaşımlar yapmanızı engellemeyi amaçlıyor. Sosyal medyanın affı olmayan 6 büyük ağı Facebook, Twitter, Instagram, Whatsapp, Tumblr ve Snapchat’i kapsayan uygulama bir kez kuruldu mu kendinizi kesseniz bir daha etkisiz hale getirilemeyecek şekilde tasarlanmış. Uygulama kendi içinde hiçbir şekilde iptal seçeneği sunmuyor, telefonu kapatıp açmak hatta uygulamayı silip geri yüklemek bile kafanız ayıkken kurduğunuz sosyal medya yasağını kaldırmıyor.

 

 

Dediğimiz gibi uygulama sosyal medyada rezillik çıkarmamak üzerine düşünülmüş bir yazılım, dolayısıyla hala rakıyı kafaya dikip ”O kız/çocuk buraya gelecek ulan” diyerek telefon açmak, SMS atmak, hatta taksiye atlayıp sevdiceğin evini basmak mümkün. Bunu önleyecek yegane uygulamalar olan en yakın arkadaşlarınızı içmeye başlamadan yanınızda bulundurmanızda fayda var.

 

İçip içip sosyal medyada milletin ağzına malzeme vermekten bıkanlar uygulamayı BURADAN inceleyebilirler.