JAMES BOND FİLMİNİN CADDE CADDE MEKANLARI

JAMES BOND FİLMİNİN CADDE CADDE MEKANLARI


Kamp Kuralim


Bir aktörün oynayabileceği en prestijli rollerden biri olan 'Bond, James Bond' bugüne kadar Sean Connery, Roger Moore, George Lazenby, Pierce Brosnan ve son olarak da Daniel Craig gibi jilet delikanlıların vücudunda can buldu. En haute couture takımları giyen, "Karıştırma, çalkala" sek martinisini dünyanın en güzel şehirlerinde içen, hoş kadınlardan oluşan leziz manzaralara bakan ve hatta Tayland'da bir adanın isim babası olan James Bond, nesiller boyunca erkeklerin idolü oldu. 

 

Kimilerine göre rolünün adamı olmamasıyla tartışmalara yol açan Daniel Craig'in dördüncü, James Bond'un ise 24. filmi 'Bond 24'ün en hararetli sahnelerinin mekanları nihayet belli oldu. İtalya’nın başkenti 'Ölümsüz Şehir' Roma'da geçecek ve çekimleri 19 Şubat-12 Mart arasında gerçekleşecek film, pek tabii bol bol araba kovalamacasına sahne olacak. Romanın dar sokakları ve Arnavut kaldırımlarını eskitecek olan Daniel Craig, pek tabii Lea Sedoux ile romantizmin başkentinde yakın markaja girecek. 

 

 

Vatikan'a yakın Borgo Vittorio'da geceyi delen ve adrenalin seviyesi yükselten kovalama sahnesinin sonunda bir adet Fiat 500 pert olacak. 

 

 

 

Corso Vittorio Emanuele II'da vuku bulacak bir başka gece kovalamacasında araba son yolculuğuna Lungotevere'de uğurlanacak. 

 

 

Araç değiştirip helikoptere geçen Bond, Pope Sixtus V tarafından inşa edilen Ponte Sisto'ya yumuşak bir iniş yapacak. 

 

 

Ve tabii en can alıcı sahnelerden biri, mimariye aşk mektubu yazan ve İtalya'nın Versailles'ı olarak bilinen Royal Palace of Caserta'da canlandırılacak. 

 

6 Aralık 2015’te vizyona girecek filmi sabırsızlıkla bekliyoruz. A presto Bond.