JONATHAN NOLAN’LI HBO DİZİSİ WESTWORLD’DEN İLK GÖRÜNTÜ

JONATHAN NOLAN’LI HBO DİZİSİ WESTWORLD’DEN İLK GÖRÜNTÜ


Bilim Kurgu Hayranlarinin Mutlu Günü


Senaryo yazımındaki yeteneğini çok kez kanıtlayan Jonathan Nolan'ın Lisa Joy'la beraber yeniden çekeceği 70'lerin bilim kurgu klasiği Westworld'den ilk görüntü geldi. 1973 yılında Michael Crichton'ın yazıp yönettiği filmin TV dizisi olarak uyarlanacak versiyonundaki bu gelişme, bilim kurguyla yatıp kalkanları fazlasıyla heyecanlandıracak cinsten.

 

 

Önümüızdeki yıl HBO'da yayınlanacak dizi için heyecanlanmamızı gerektirecek o kadar fazla neden var ki… Evvela yapımcı kadrosuna bakalım; Jonathan Nolan ve Lisa Joy, yapımın sorumluları olmalarının yanında yapımcı olarak da diziye destek verecekler. İkilinin haricinde J. J. Abrams, Bryan Burk ve Jerry Weintraub gibi sektörün önünde deket iliklediği isimler de Westworld'ün yeniden uyarlamasında yapımcılık görevini üstlenecekler. Bir dizinin iyi olması için başlı başına bir sebep olan HBO faktörünü saymıyoruz bile.

 

 

Oyuncu kadrosuna gelelim; Anthony Hopkins, James Marsden, Evan Rachel Wood, Jeffrey Wright, Thandie Newton, Miranda Otto, Rodrigo Santoro, Ed Harris, Shannon Woodward, Ingrid Bolsø Berdal, Angela Sarafyan ve Simon Quarterman.

 

Hala heyecanlanmadıysanız; Jonathan Nolan'ın yine HBO için Isaac Asimov'un Foundation serisini Westworld'ün ardından TV dizisi olarak uyarlayacağını hatırlatalım.