LOMOGRAPHY VE INSTANT AŞKI MEYVESİNİ VERDİ

LOMOGRAPHY VE INSTANT AŞKI MEYVESİNİ VERDİ


Yurdum Hipster'larinin Kutlu Günü


Muhtemel bir Hipster 101 veya Hipster For Dummies kitabında yazacak Hipster kuralları arasında kendine muhakkak yer bulabilecek birkaç şey sıralayalım. Sakal, Helvetica, Üçgen, Ananas… Peki en başta yazmamız gereken ne vardı? Tabii ki de lomography! Başlangıç seviyesindeki bir hipster için kutsal kitap gibi bir şey olan Lomo makinelerle ilgili sık duyduğumuz şeylerden biri nedir peki? Şu olabilir mi? "Filmleri tab ettirmeye Sirkeci'ye gidiyorum."

 

 

Artık gitmiyorsunuz! Akbil paralarınız cebinizde kalacak. Çünkü Lomography, Polaroid teknolojisyle kanka olmaya karar verdi. Lomo Instant'la çektiğiniz fotoğrafları hemen elinize alabileceksiniz. Beklemek yok, tab ettirme derdi hiç yok! Fuji'nin Instax Mini filmini kullanan makine, fisheye ve portre lens seçenekleri de sunuyor. Lomo'nun retro ruhunun korunduğu tasarımlarla birçok can yakacağa benzeyen proje, aylar evvel Kickstarter'da başlattığı kampanayda 1 milyon dolar'ın üstünde para toplamasının ardından makineleri sonunda satışa sundu. 

 

 

89 dolar'dan başlayan makinelerin yurdumuz hipster'ları tarafında peynir ekmek gibi satın alınacağını tahmin etmek pek de zor olmasa gerek. ŞURADAN alışverişe başlayabilirisiniz.