MARIJUANALI YEMEK TARİFLERİ KİTABI ÇIKTI (VALLAHİ ÇIKTI)

MARIJUANALI YEMEK TARİFLERİ KİTABI ÇIKTI (VALLAHİ ÇIKTI)


Kafasi İyi Damak Tadina Yolculuk


Şu sıralar Amerika'nın bir numaralı gündemi kim ne derse desin marijuana mevzusu. Colorado'da tüketiminin serbest bırakılmasının ardından diğer eyaletlerin de "Bizim neymiz eksik? diyerek isyan bayrağını çekmesine neden olan, herkesin "Dumanlı dağlar" şeklinde rahat rahat gezmek için hakkını aramasına tanıklık ettiğimiz bu gelişme bir yandan da ticari düşünen beyinleri harekete geçirdi. Yatırımcılar, özellikle otun serbest bırakıldığı Colorado'da bin bir cin fikirle karşımıza çıktılar. Çeşit çeşit otlu yiyecek/içecek, otmatikler ve otlu prezervatifler derken iş sonunda tekrar gırtlağımıza dayandı. Hem de literal anlamda.

 

 

Sizleri geçtiğimiz haftalarda TheStonersCookBook.com'la tanıştırmıştık. Adeta kafası iyi Emine S. Beder'lerin cirit attığı web sitesinde onlarca marijuanalı yemeğin tarifine ulaşabiliyorduk. Bu emeklerin boşa gitmemesi ve elle tutulur bir forma kavuşması için kollarını sıvayan web sitesi bir kampanya başlattı. Otlu yemek tariflerinin yer alacağı bir kitap için başlatılan bu kampanya amacına ulaşmak üzere. 22.000 dolarlık hedefin yüzde 53'ü an itibariyle toplanmış durumda ve kampanyanın bitmesine henüz 34 gün var. Yani hedeflenen paranın çok üstünde bir meblağın toplanacağını tahmin etmek pek de zor değil.

 

200 sayfadan oluşacak Herb isimli yemek kitabında alışık olduğunuz yemek tariflerine farklı bir tat ekleniyor. O farklı tat da tabii ki ot! Ön sipariş için ŞURAYA bakabilir, farklı damak tatları arayan bünyenize bir alternatif sunabilirisniz.