MENÜDEN FIRLAYAN 3D KOKTEYLLERLE TANIŞIN

MENÜDEN FIRLAYAN 3D KOKTEYLLERLE TANIŞIN


Yanarli Dönerli 3D Kokteyl Menüsü


Gece hayatının yanarlı dönerli vazgeçilmez içkileri kokteyllerin en önemli unsuru kuşku yok ki görünüşleri. Tadının ya da içeriğinin bilinçli içiciler haricinde pek iplenmediği, görünüşün önemli olduğu kokteyl dünyasında bu durum, içkilerin kendisi kadar kadar içki menülerini de önemli kılıyor.

 

 

Londra’da bu durumun farkında olan Beaufort isimli bir bar, hiçbir masraftan kaçınmamış ve çok özel olarak bir kokteyl menüsü yaptırmış. İngiliz illüstratörler Helen Friel ve Joe Wilson tarafından hazırlanan bu menünün en önemli özelliği 3D olması. Ecnebilerin “pop up”, bizim ise “Sayfalar açıldığında böyle ortaya çıkan şeyler” olarak ifade ettiğimiz menü, oldukça özenli bir şekilde hazırlanmış. Kimi içkilerin tasarımı içerikten yola çıkılarak yapılırken, kimileri içkilerin ise adından yola çıkılarak tasarımlara hayat verilmiş. Örneğin “Old Blue Eyes” isimli kokteylin sayfasını açınca karşınızda küçük bir Frank Sinatra figürü görmeniz mümkün.

 

 

Özenle hazırlanan kokteyl menüsünün ziyan olmasını istemeyen bar, özel olarak üretilen 1000 adet kopyasını meraklıları için satışa sunmuş.