METAL GRUP T-SHIRT’LERİ YER BEZİ OLMAKTAN KURTULUYOR

METAL GRUP T-SHIRT’LERİ YER BEZİ OLMAKTAN KURTULUYOR


Sokak Modasinin Yeni Gözdesi


Tuttuğunuz takımın perdesini astınız, favori filminizin posterini çerçevelettiniz ve hatta sevdiğiniz metal müzik gruplarının t-shirt’lerini giyebilmek ve güne iyi başlamak için o pasaj senin bu pasaj benim gezdiniz. Peki, alternatif metal ürünlerine ne dersiniz? Siz metal tutkunları için gece gündüz dikiş diken abimizi tanıyın: Ben Vernon.  “Slayer’ın albümleriyle yatıp kalkıyorum”, “Allah’ını seven üzerime Led Zeppelin atsın”, “Iron Maiden marka t-shirt çok güzel oluyor” diyenler, artık sizi de düşünen biri var.

 

 

Ben Vernon, her metal hayranının ayılıp bayılacağı, anneanne/babaanne nakışından biraz daha farklı nevresimler tasarlıyor. Rengi atmış t-shirt’lerden, annenizin temizlik bezi yapmak için gizlice kesip biçtiği eski tekstil malzemelerinden, bildiğimiz dikiş makinesiyle harikalar yaratıyor.

 

 

Metal kültürünün en sık kullandığı ikonlar olan, kurukafalar, iskeletler, vahşi hayvanlar ve kılıç kalkanlar, Ben Vernon’ın nevresimlerinde sıkça yer tutuyor.

 

 

Basit malzemelerle yaratıcı fikirler ortaya çıkaran Ben Vernon’ın, metal müzikle harman olan, karanlık rüyalar gördüren nevresimleri için sizleri buradan alalım: