NEDEN ALDATILDIM SORUSUNUN GİZEMİ ÇÖZÜLDÜ

NEDEN ALDATILDIM SORUSUNUN GİZEMİ ÇÖZÜLDÜ


Şimdi Dağilabilirsiniz


Aldatıldığınızı keşfetmenin birçok yolu var. Hollywood klişesi olarak iş seyahatinden erken gelip yatağınızda CSI tarzı bir inceleme yaparak, iyi bir karmanız varsa rastgele bir açık yakalayarak, "Başım ağrıyor" bahanesinin aslında "Karnım tok" olduğunu anlayarak sonu mutsuz bir keşif gezisine çıkabilirsiniz. 

 

Bilimin tasdiklediği üzere kadınların duygusal zekası, tecrübelerin gösterdiğine göreyse entrika zekası erkeklere göre daha gelişmiş olduğundan kadınlar genelde karda yürüyüp izini belli etmiyor, iş yakalamaya geldiğinde ise affetmiyor. Her şey su yüzüne çıktığında ve kirli çamaşırlar elde patladığında ise ortaya, Fatih Terim'in 'Everything is something happened' basın toplantısında ne söylediğini seneler sonra bile anlamamamız kadar gizemli bir soru çıkıyor: NEDEN?

 

 

Belki çok dırdırcısınızdır, belki en baştan yanlış ilişkidesinizdir, belki yatakta kötüsünüzdür, belki mazoşist eğilimlerinizle gidip yanlış insanları buluyorsunuzdur, belki de sevgiliniz aldatma geni taşıyordur. Evet, artık sadakatsiz insanların nurtopu gibi bir bahanesi var. University of Queensland'ın 7.000 ikiz üzerinde gerçekleştirdiği araştırmaya göre AVPRIA denen gen, içinize Ashton Kutcher girmişçesine aklınızı çeliyor, pantolonunuzu indiriyor ve… Gerisi malum.

 

İşin güzel yanı, artık iş üstünde yakalandığınızda suçu biricik ana babanıza atabilir, gen kartını oynayabilirsiniz. Evet aldatmada da gen kartı diye bir şey çıktı, hayırlara vesile olsun.