PARADISKO’DAN LEZİZ YENİ EP: ASTROPINE

PARADISKO’DAN LEZİZ YENİ EP: ASTROPINE


Disko Toplarini Tatli Bir Heyecan Sardi


İstanbul'da çorbacılardan taksi duraklarına, en iyi kulüplerden en dandik kulüplere kadar her yerlerin gözdesi olan müzik janrı nu-disco'yu icra eden, hem de hakkını vererek eden ikili Paradisko, ikinci EP'leri Astropine ile huzurlarınızda. Ağızlarından sakızı, ellerinden dilim pizzayı, buzdolaplarından ananası eksik etmeyen ikili Hemi Behmoaras ile Hakan Özkan, Türkiye sınırlarını ve kendilerini çoktan aştı. 

"Yurtdışında ananas aldırdım, mis gibi çıktı ehe ehe!" esprisini yapabilecek ikilinin ilk EP'si Chewing Gun, Vice ve Thump'larda bile epey konuşulmuştu. EP'nin isim anasına çektikleri videoda hem sakız çiğneyip hem de gündelik işlerini hallederken aynı anda kaç iş yapabildiklerini herkese kanıtlayarak Vice'ın ılımlı kral dairesinde İstanbul müzik sahnesini güzelce temsil eden grup yoluna önüne çıkana bin tekme atarak devam ediyor.

 

 

Yeni EP'de, Alman Final DJS ile işbirliği yapan, synth ile techno'dan homojen bir karışım elde ederek disko toplarını bile heyecanlandıran Paradisko'nun Astropine'ı, bir de Bufi ve Jack In The Box'ın kıymetli ellerinin değdiği iki remix içeriyor. 

 

Fransız plak şirketi On the Fruit Music'ten bugün çıkan taze EP Astropine'ı dinleyin, dinletin, dinlemeyenlerin de yanından tepki gösterir diye uzaklaşın.