PEÇETEYE YAZILIP DJ’LERE VERİLEN İSTEK ŞARKILAR BİR ARADA

PEÇETEYE YAZILIP DJ’LERE VERİLEN İSTEK ŞARKILAR BİR ARADA


Dj'lerin Yakasini Birakin


Mesleğini icra etmeye çalışan bir DJ'i 10 kaplan gücüne ulaştıracak kadar sinirlendirmek mi istiyorsunuz? Yapacağınız şey çok basit. Bir peçeteye dinlemek istediğiniz şarkıyı yazın ve bu peçeteyi DJ'e verin. Bunu yaptığınız an, dünya üzerindeki her DJ'in ahını almaş kadar olursunuz, karmanız bozulur, DJ'in bedduası yüzünden iki yakanız bir araya gelmez. O yüzden siz siz olun; alkolü fazla kaçırmayın, sevgilinizin gazına gelmeyin ve DJ'in sizin kalbinizi sökmek istemesine giden yolu yarılamayın. DJ'den şarkı isteğinde bulunurken bin defa düşünün. İşinize karışıldığında ne kadar sinirlendiğinizi hatırlayın, empati kurun ve DJ'lerin işine karışmayın.

 

 

Şimdi Los Angeles'lı DJ Mick DiMaria'yla tanışabilirsiniz. Kendisi yıllardır icra ettiği DJ'lik kariyerinde binlerce şarkı isteğiyle karşılaşmış bir isim ve çoğu DJ gibi bu duruma sinir oluyor. Ama krizi fırsata çevirmek gibi bir yeteneği olduğu için 2010 yılından bu yana kendisine/DJ arkadaşlarına peçetede, A4'te, post-it'te, kuşe kağıtta, kısacası her formda gelen şarkı isteklerini depoluyor. Bu şarkı isteklerini No Breasts No Requests isimli Tumblr sayfasında paylaşıyor.

 

 

Ağlamayana Meme Yok'u alıp Meme Yoksa İstek Şarkı da Yok diye çeviren DJ'e hak verecek binlerce meslektaşı olacağına eminiz. O yüzden bu Tumblr sayfasındaki istekleri kendimize örnek almamak fazlasıyla akıllıca olacaktır. Tabii gazetelerin üçüncü sayfa haberlerinde "DJ'e kurban giden dinleyici" olarak anılmak istiyorsanız siz bilirsiniz.