REDDIT RASTGELE SEÇTİĞİ KİŞİLERİ MİLYONER YAPIYOR

REDDIT RASTGELE SEÇTİĞİ KİŞİLERİ MİLYONER YAPIYOR


O Milyoner Siz De Olabilirsiniz


2005 yılında kurulan; ancak tasarımıyla 1999 yılından kalma gibi görünen, muadilleri arasında yorum kısmı en geyik olan eğlence, haber ve sosyal ağ sitesi Reddit, rastgele insanları milyoner yapıyor. 'Millionaire maker' diye deneysel bir uygulama başlatan web sitesi, 'Reddit: Let's Make A Millionaire' forum’u altına mesaj atan insanlardan birini seçiyor ve geri kalanını değerli Redditor'ların cömertliğine bırakıyor. 

 

 

'Damlaya damlaya göl olur'dan yola çıkan Reddit, çoğu insandan kendileri için çok da mühim olmayan; ancak birikince birini milyoner yapabilecek o 1 dolar'ı bağışlamalarını öneriyor. Böylece sakız parasına bir öğrenciyi üniversite kredisinden, bir aileyi borç batağından kurtarabiliyorsunuz ve birilerinin kaderini değiştirebiliyorsunuz. 

 

 

Forum’a, "Welp, fingers crossed!" yazan ve 'millionaire maker'ın ilk talihlisi olan Emphursis ismindeki Redditor, hala başına gelenlere inanamıyor. Paranın bir kısmıyla bağış yapacağını ve fakir çocukların mutlu bir Noel geçirmesi için harcayacağını söyleyen Emphursis'i tebrik ediyor, darısı başınıza diyoruz.