RUSSELL BRAND’DEN KENDİSİYLE MAYTAP GEÇENLERE CEVAP

RUSSELL BRAND’DEN KENDİSİYLE MAYTAP GEÇENLERE CEVAP


Parklife Şakasi Kapakla Sonuçlandi


Geçtiğimiz hafta yeni kitabındaki uzun uzadıya politik içerikli yazıları yüzünden internetin eğlence merkez üssü olan Russell Brand, tam da kendisine yakışacak bir videoyla cevap hakkını kullandı.

 

 

Bildiğiniz üzere Blur'ün 1994 tarihli mega hiti Parklife'ta aktör Phil Daniels'ın can verdiği şarkı sözleri vardı. Alternatif İngiliz marşı olarak yıllardır hizmet veren şarkıdaki bu bölümler "Parklife" şeklinde sonlanıyordu. Hin bir Twitter kullanıcısı Russell Brand'in kitabındaki bazı bölümleri Phil Daniels'ın seslendiği kısımlara cuk diye oturttu. RT ve FAV manyağı olan bu paylaşımlar sosyal medyayı etkisi altında aldı ve Brand trending topic'e kadar yükseldi. Twitter kullanıcıları kontratak yaparak Brand'in her tweet'ne Parklife şeklinde cevaplar yazdılar.

 

 

Şimdiye kadar cevap hakkını kullanmayan Russell Brand, tam da sivri zekası ve mizah anlayışına yakışır şekilde rap ikilisi The Rubberbandits'le beraber az evvel bir video yayınladı. Parklife'ı kendi mevzu bahis sözleriyle cover'layan oyuncu hem neşe kaynağımız oldu, hem de kapak şeklinde bir cevap verdi.