RYAN GOSLING’İN EVLADININ ANASINDAN SAMİMİ AÇIKLAMALAR

RYAN GOSLING’İN EVLADININ ANASINDAN SAMİMİ AÇIKLAMALAR


Şansli Kadinsin Eva


İlk olarak Eva Mendes için bir dakikalık saygı duruşuyla başlayalım. Neticede kendisi, gönlümüzün kral dairesinde ağırladığımız, yatak çarşaflarımızdan bilinçaltımızın en derin köşelerine kadar gül cemali ile boyadığımız Ryan Gosling'in çocuğunun anası. Henüz ortada nikah, düğün yok. Olmamasına da duacısıyız. Ryan Gosling'in baba olmasını kaldırabiliriz, hatta kızı Esmeralda'ya üvey annelik de yapabiliriz; ancak nüfus cüzdanında 'Evli' yazmasını kaldıramayız. 2014 yılında teker teker elimizden kayıp giden Hollywood erkeklerinin yıprattığı kalbimiz tekler, vallahi de billahi de kalp kırıklığından ölürüz. 

 

 

12 Eylül'de doğan ve dünyanın en şanslı "Hey Girl"ü olan Esmeralda Amada Gosling'in annesi Eva Mendes, hamileliği ile ilgili ilk röportajını verdi. Violet Grey'e konuşan Mendes, dünyada milyonlarca isim seçeneği varken neden kızlarına Esmeralda adını verdiklerinin ardındaki sır perdesini araladı. Notre Dame'ın Kanburu filminin RyGos ile en sevdikleri film olduğunu söyleyen Mendes, anne olarak geçirdiği ilk gecenin hayatının en çılgın gecelerinden biri olduğunu ekledi. 

 

Büyükannesinin İspanyolca'da 'sevilen' anlamına gelen Amada ismini de kendi çocuğunda yaşatan Mendes, "Anne olmak zor; ama bebek olmak daha da zor. Ben 90'lardan beri hiç kusmadım, Esmeralda röportaja başladığımızdan beri iki kez kustu" diyor. Anaç halleriyle RyGos'u büyüleyen, kayınvalidesine bile kök söktüren Eva Mendes, kızlarının özel hayatını ellerinden geldiğince korumaya çalışacağını söylüyor. 

 

 

Allah Esmeralda'yı analı babalı büyütsün; ama Ryan Gosling'i Eva Mendes'den ayrı düşürsün diye dua ediyoruz. Haydi hayırlısı…