ŞARKICI/GRUPLARIN PEYNİR EKMEK GİBİ SATAN ALBÜMLERİ

ŞARKICI/GRUPLARIN PEYNİR EKMEK GİBİ SATAN ALBÜMLERİ


Tek İnfografik, Tak Vatan, Tek Millet


Ansiklopedi, kitap vb. basılı kaynakların rejime girmiş hali diyebileceğimiz infografikler, günümüzde merak ettiğimiz/etmediğimiz konularla ilgili net bilgiye giden en kestirme yollardan biri. Sadece tek sayfada bir dünya bilgi ve veriye ulaşabildiğimiz infografikler sayesinde Genel Kültür 101 dersinden AA almamamız için hiçbir neden yok. Uğruna emek verenlerin geceli gündüzlü çalışmalarına vesile olan grafiklere bugün bir yenisi daha eklendi.

 

 

 

ConcertHotels.com'un uğraşları sonucu ortaya çıkan infografiğe sevdiğimiz/az sevdiğimiz/çok sevdiğimiz/varlığını reddettiğimiz grup ve şarkıcıların diskografileri meze oluyor. The Beatles'tan Elvis'e dere tepe düz gittiğimiz, Jay Z'den Kanye West'e selam söylediğimiz geniş çaplı araştırmanın sonunda müzisyen ve grupların yayınladıkları albümlerin ticari başarı oranlarını görme fırsatını yakalıyoruz.

 

 

 

Listelerde zirveyi gören albümler, albümlerdeki hit şarkı oranları, yayınlanan albüm sayıları, müzisyenlerin kariyerlerinde kaç yılı tamamladıkları gibi bilgilerin hepsi tek bir infografikte buluşuyor.