SEBZE MEYVE HALİNDEN 3D YAZICIYLA SANATA TERFİ ETMEK

SEBZE MEYVE HALİNDEN 3D YAZICIYLA SANATA TERFİ ETMEK


Patates Uçak In, Patates Baski Out


Teknolojinin ele avuca sığmaz gelişimi sürüyor, birkaç yıl öncesine kadar imkansız gibi görünen şeyler zamanla gündelik hayatın bir parçası haline geliyor. 3D yazıcı teknolojisi de bu durumun en güzel örneklerinden biri. Abartma modunu devreye sokarsak, sanayi devriminden sonra belki de üretim hayatında gerçekleşen en büyük yenilik olan bu yazıcılar, gün geçtikçe ve maliyetler azaldıkça sıradan insanların evlerine de girmeye başladı. Büyük hayallere dalmak için henüz erken olsa da sıradaki haberimiz 3D yazıcıların gündelik hayattaki kullanımına küçük bir örnek teşkil ediyor.

 

 

3D yazıcıyla aklınıza gelebilecek her türlü incik boncuğu üreten Fransız mağaza LeFabShop, sebzeleri oyuncağa çevirecek tasarımlar yarattı. Pervane, motor, kanat gibi parçaların monte edildiği sebze çeşitleri uçaklara, helikopterlere, uzay mekiklerine dönüştürüldü.

 

 

Patates baskıdan patates uzay mekiğine geldiğimiz günümüzde eğer bir 3D yazıcıya ulaşma imkanınız varsa bahsettiğimiz aksesuarlar için üretim planlarını BURADAN ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Daha fazla 3D yazıcıyla üretilmiş oyuncak için ise BURAYA göz atabilirsiniz.