STANLEY KUBRICK’SİZ YAPAMAYANLAR KOŞSUN

STANLEY KUBRICK’SİZ YAPAMAYANLAR KOŞSUN


çeyizlik Set Geldi


Sinema dünyasının, hatta insanlığın başına gelmiş en güzel şeylerden biri olan efsanevi yönetmen Stanley Kubrick'in yerini dolduracak kimseyi bulamadık. Bulacağımızı da hiç sanmıyoruz. 1999 yılında aramızdan ayrılan ve sinema dünyasını resmen öksüz bırakan usta yönetmen, ardında yüzlerce kez izlense bile yepyeni anlamlar çıkarılabilecek filmler bıraktı. Bizler de bu filmleri gerek Avseq01.dat, gerek Divx, gerek korsan VCD, gerek DVD, gerekse de VHS formatında izledik, izlettik.

 

 

Şimdi sıra bu filmleri çeyizlik, evladiyelik, elden ele dolaştırmalık efsanevi bir Blu-Ray setiyle izlemeye geldi. Warner Bros.'un satışa çıkarmaya hazırlandığı 10 Blu-Ray'lik sette 8 Kubrick filminin yanı sıra usta yönetmenin hayatına odakalanan yeni belgesel Kubrick Remembered bulunuyor. Dahası da var; Stanley Kubrick In Focus, Once Upon a Time…’A Clockwork Orange’, Stanley Kubrick: A Life in Pictures ve O’ Lucky Malcolm belgeselleri de sette yer alıyor. 78 sayfalık mis gibi ciltli fotoğraf kitabı da cabası. Setin görsel güzelliğinden bahsetmiyoruz bile.

 

 

 

 

 

 

 

 

Her Stanley Kubrick hayranının gönlünde yatan aslan olmaya aday Stanley Kubrick: The Masterpiece Collection isimli setin ön siparişini ŞURADAN verebilirsiniz.