SUSAM SOKAĞI’NIN ŞARKISINI BİR DE CHRISTOPH WALTZ’TAN DİNLEYİN

SUSAM SOKAĞI’NIN ŞARKISINI BİR DE CHRISTOPH WALTZ’TAN DİNLEYİN


Yeteneğin Sözlük Karşiliği Christoph Waltz


Çocukluğunu çocuk gibi yaşayanlar için oldukça önemli bir yeri olan Susam Sokağı, günümüzde de yayınlanmaya devam ediyor. Lakin; 90'ların başında her çocuğun okuldan eve koşa koşa dönmesine vesile olan yerli versiyonu artık aramızda değil. Kırpık, Hakan Abi, Tahsin Usta, Minik Kuş ve daha nicesinin yer aldığı harika skeçler ve programın şarkısının ülkemiz için uyarlanmış versiyonunu akıllarımıza getirip nostaljiye yelken açtığımızla kalıyoruz.

 

 

Sadece bizler için değil, dünyanın birçok yerindeki çocuklar için çok önemli yeri olan programın en büyük hayranlarından biri de ünlü aktör Christoph Waltz. Günümüz oyuncuları arasında yetenek skalası yapılsa zirveye rahatlıkla oynayabilecek Avusturyalı oyuncu, bu hayranlığını Jimmy Kimmel'ın prgramında açık yüreklilikle belirtti ve Susam Sokağı'nı hala izlediğinden bahsetti. Bunu duyan Kimmel, haliyle Christoph Waltz'ın üstüne oynadı ve programın unutulmaz şarkısını seslendirmesini istedi.

 

 

Bu isteğe hayır demeyen Waltz, eğlenceli oluşuyla ezbere giren Susam Sokağı şarkısını yeteneğinin verdiği yetkiye dayanarak dramatik bir şekilde seslendirdi. Christoph Waltz'a bir kez daha hayran kalma garantisiyle gelen videoyu bayinizden ısrarla isteyiniz.

 

 

Türkçesini de unutmayalım, unutturmayalım.