ULTRA HER ŞEY DAHİL ERKEK İSTEYEN?

ULTRA HER ŞEY DAHİL ERKEK İSTEYEN?


Parayla Saadetin En Tatli Hali 


Kadın ve erkeklerin kalp atışlarını hızlandıran unsurların tamamen farklı olduğunun tamamen bilincindeki Josephine Wai Lin ile Dalal Khajah’ın 1 Eylül’de hizmete soktukları ManServants, kadınlar için cennetin tanımı. Kadınların seks dışında tüm arzularını gerçekleştirmek üzere kurulan servis ManServants; yakışıklı, duyarlı, anlayışlı, romantik ve bir o kadar da adonisli erkeklerden oluşuyor. ManServants üyeleri, dilerseniz kötü geçen gününüzü dinliyor, dilerseniz smokinin içine gizlediği leziz baklavalarıyla yanınızda arzı endam ediyor, dilerseniz önünüzde 250 adet şınav çekiyor. Tek kötü özelliği San Francisco’da hizmet vermesi olan ManServants, yılbaşının da yaklaşmasıyla hizmette sınır yok motto’sunu benimsiyor ve dünyadaki tüm kadınları mutlu etmeye yemin ediyor.

Bünyesine Mangram ve Instalover olmak üzere iki yeni özellik ekleyen ManServants sayesinde kendinize ve/veya en sevdiğiniz kız arkadaşlarınıza en güzel hediyeleri vermeye hazır olun. ManServants’ın Ryan Gosling’i, efendime söyleyeyim Michael Fassbender’ı aratmayan erkeklerini Mangram sayesinde ve 20 dolar karşılığında videolu kutlama kartına katabilir, en güzel dileklerinizi onların dudakları arasından akıtabilirsiniz.

30 dolarlık Instalover‘ı hediye olarak seçerseniz, ManServants’ın Yunan tanrılarını aratmayan erkekleri 1 ay boyunca sizin veya şanslı arkadaşlarınızın Instagram gönderilerini like yağmuruna tutuyor, fotoğraflarınızın altını tatlı yorumlarla dolduruyor. Çocuklar tanışıp anlaşırsa belki takibe takip bile yapıyor olabilirler. Allah büyük.