WARCRAFT’IN FİLMİNDEN İLK GÖRSELLER GELDİ

WARCRAFT’IN FİLMİNDEN İLK GÖRSELLER GELDİ


Duncan Jones'tan Müjdeler


Blizzard'ın amiral gemilerinden biri olan Warcraft, milyonlarca gencin saatlerini bilgisayar başına geçirmesini sağlayarak kült oyunlar arasındaki yerini çoktan aldı. Firma, oyunun mega başarısını beyazperdeye de taşımak isteyince fazlasıyla içimize sinen bir ismi projenin başına getirdi. Hayata David Bowie'nin oğlu olarak 3-0 önde başlayan, Moon ve Source Code gibi filmleriyle de tek özelliğinin Bowie'nin oğlu olmak olmadığını kanıtlayan Duncan Jones, Warcraft'ın sinema uyarlamasında yönetmen koltuğuna oturdu.

 

 

11 Mart 2016'daki vizyon tarihi dolayısıyla film için sinema salonlarını aşındırmamıza daha çok var. Hatta daha düne kadar filmle ilgili bir görselimiz bile olmadığını düşünürsek Warcraft köprüsünün altından daha çok sular akacak. Neyse ki Jones'un Los Angeles'ta gerçekleşen BlizzCon etkinliğinde bizlere sunduğu görseller, film hakkında daha fazla heyecan duymamızı sağlıyor.

 

Horde ve Alliance'ın birbirini dövmesi şeklinde geçecek filmde King Llane Wrynn rolünde Dominic Cooper, Anduin Lothar rolünde Travis Fimmel, Medivh rolünde Ben Foster, Khadgar rolünde Ben Schnetzer, Durotan rolünde Toby Kebbel, Lady Taria rolünde Ruth Negga ve Garona rolünde Paula Patton'ı izleyeceğiz. İki tarafı simgeleyen posterler de cabası.