YENİ FENOMEN İLE TANIŞIN: ÜBER ZENGİN ASYALI KIZLAR

YENİ FENOMEN İLE TANIŞIN: ÜBER ZENGİN ASYALI KIZLAR


Banka Hesabiyla Ters Orantili Iq'lar


Reality şovlar genelde insanların bok atmayı sevdiği; ancak bok atacak bilgiye sahip olabilecek kadar izledikleri televizyon programları oluyor. Bu Tarz Benim’de Özlem’in kendini yere atması, Nurella’nın kuşları, The Hills’deki Lauren Conrad’ın sürekli ağlamaklı halleri ve The Real Housewives of Beverly Hills’te Lisa Vanderpump’ın yediği Osmanlı tokadı hayatımızın en masum ‘sevmesi suç zevkleri’ arasında. Şimdi sizi gizliden gizliye müptelası olacağınız yeni sevmesi suç zevkinizle tanıştırıyoruz: Ultra Rich Asian Girls.

 

 

Banka hesaplarının kabarıklığıyla ters orantılı IQ seviyelerine sahip bir kalabalıkta dört ana karaktere odaklanan Ultra Rich Asian Girls’ün başrolleriden Florence Zhao a.k.a. Flo.z, Chelsea Jiang, Coco Wang ve Joy Li var. Erikli damacanalarından şampanya içen, restorandaki en pahalı yemekleri sipariş eden, konuyla bağlantısını anlamadığımız bir şekilde zürafaların boynunun uzunluğundan bahseden kızlar, kendi ayakları üzerinde durduklarını iddia ediyorlar. Peki ya sabah 9 akşam 5 işlerinde bol bol mesailerle çalışan kesim yani dünyanın geri kalanı, 20’li yaşlarda kendi ayakları üzerinde durduğunu iddia eden ve ayaklarını yerden kessin diye Lamborghini kullanan bu ayrıcalıklı kesme kıyasla neyi yanlış yapıyor?

 

Serinin ilk bölümünden öne çıkanlar; dişlerini boyamasın diye kırmızı şarabı pipetle içen dahi, “Bir et olsam, wagyu olurdum” diyen ve Türkiye’ye gelse Nusret’e aşık olması muhtemel büyükbaş ve bir su şişesini açmaktan aciz prenses.  Kıymetli zamanınızın 781 saniyesini sonuna kadar hak eden videoyu izlemenizi şiddetle tavsiye ediyoruz.