YENİ İŞ ORTAKLARI: TWITTER VE JUSTIN BIEBER

YENİ İŞ ORTAKLARI: TWITTER VE JUSTIN BIEBER


Bieber Sağlam Yere Yatirim Yapti


Dünyanın en zengin ergeni unvanını yıllardır kimselere kaptırmayan Justin Bieber, şimdi de sosyal medya yatırımlarıyla gündeme geldi.

 

Shots isimli selfie fotoğraflar üzerinden bir sosyal medya ağı oluşturan uygulamaya yatırım yapan Bieber, yakında bu yatırımının ekmeğini yiyecek gibi görünüyor. Cici kuş Twitter, isim vermeden de olsa şirketin yakın zamanda selfie’ler üzerinden ilerleyen bir sosyal medya ağını bünyesine katmayı planladığını açıkladı. Haliyle bütün gözler Shots”a çevrildi. Lakin; konuyla ilgili ne Shots, ne de Twitter henüz resmi bir duyuru yapmadı.

 

 

Justin Bieber’ın 1.1 milyon dolar yatırım yaptığı Shots, sadece selfie fotoğrafların çekilip profil oluşturulabildiği bir sosyal medya ağı. Bir nevi Snapchat ve Facebook’un karışımı olan Shots, şimdiden Twitter gibi sektörün dev markalarının radarına girmiş durumda. Şirketin CEO’su John Shahidi ise; her ne kadar satılık olmadıklarını, projeyi daha çok geliştirmek istediklerini söylese de ilerleyen günlerde neler olacak hep birlikte göreceğiz.