YENİ STEVE JOBS FİLMİNDEN KARA HABER

YENİ STEVE JOBS FİLMİNDEN KARA HABER


Bu Kez Yapimci Ariza çikardi


Fikri ortaya atıldığından beri başına gelmedik kalmayan bahtsız yeni Steve Jobs filminden yürek yakan haberler gelmeye devam ediyor. Senaryosunu The Social Network’ün ödüllü senaristi Aaron Sorkin’in yazdığı film için yönetmen koltuğunda önceleri David Fincher düşünülürken, Fincher daha sonra yerini Danny Boyle’a bırakmıştı. Filmin bir türlü netleşmeyen asıl konusu ise başrolde, yani Steve Jobs rolünde kimin oynayacağıydı.

 

 

Uzun süre gönüllerin Batman’ı Christian Bale’i düşünen Boyle ve Sorkin, bir dargın bir barışık giden görüşmelerden sonra aktörle anlaşamamışlardı. Bale’den sonra rotayı Hollywood’un Steve Jobs’a en benzemeyen ünlü aktörlerinden Michael Fassbender’a çeviren ikili henüz net bir cevap alamamıştı ki bu kez emir büyük yerden geldi.

 

Filmin yapımcısı Sony “Hay yapacağınız işe dedi” ve filmi rafa kaldırdığını açıkladı. Danny Boyle ve Aaron Sorkin gibi iki yüksek profilli isme rağmen Sony’nin neden böyle bir geri adım attığı bilinmiyor. Boyle ve Sorkin ise filmden ümidini henüz kesmiş değil. İkili filmi er yada geç başka bir firmanın adıyla da olsa beyaz perdeye aktarmakta kararlı gözüküyor.