AMME HİZMETİ GİBİ ARAŞTIRMA: İDEAL SEKS ZAMANLARI

AMME HİZMETİ GİBİ ARAŞTIRMA: İDEAL SEKS ZAMANLARI


Doğru Zamanlama önemli


Hamile kalmak, hamilelikten kaçınmak ve vücutlarını daha iyi tanımak isteyen kadınlara hizmet veren uygulama Kindara, ellerindeki 1.5 milyon kullanıcının verilerinden yola çıkarak sekse dair derin bir araştırma yaptı. Kindara CEO'su William Sacks ve ekibi, ellerindeki verilerle son 22 ayın en çok aşk yapılan günlerini, hangi günlerin kurak hangi günlerin muson yağmurları tadında geçtiğini ve sekse dair merak edilen birçok bilgiyi açıkladı. 

 

 

Yapılan araştırmaya göre; alternatif bir ısınma yöntemi olarak seksi kullanan insanlar, en çok kış aylarında aşk yapıyor ve böylece hem serotonin patlaması suretiyle kış depresyonundan kurtuluyor, hem de cep yakan doğalgaz faturalarından kaçınıyor. Kışın ekilen tohumlar sonbahar aylarında meyve veriyor ve bebek doğumları en çok 16 Eylül sonrasında gerçekleşiyor. Yeni yıl ve sonrasındaki ilk hafta ile Sevgililer Günü'nün gecesi filmler hep mutlu sonla biterken, salı geceleri ise genelde boşa kürek çekiliyor. 

 

 

Çalışma hayatı, libidoya savaş açıyor ve Cuma-Cumartesi-Pazar aşkın kazandığı günler oluyor. Kadınlar adet döneminden bir gün önce "Başım ağrıyor" bahanesine sığınırken, adet döneminin 6. gününde kendilerini 10 kaplan gücünde hissediyorlar.

 

Erkekler ise kendilerini yılın 52 haftası ve haftanın 7 günü sekse hazır hissediyor.