CANDY CRUSH SEVDASI MİLLETVEKİLİNİN KARİYERİYLE OYNADI

CANDY CRUSH SEVDASI MİLLETVEKİLİNİN KARİYERİYLE OYNADI


Rahatlikta Level Atlamak


Bir deneyenin müptelası olduğu, çok oynandığı takdirde halüsinasyon gördüren ve sokaktaki insanları şeker, telefonun klavyesini çikolata kaplama zannettiren ve pek tabii Facebook'ta arkadaş bloklatmayı arzu ettiren Candy Crush, İngiltere'deki Muhafazakar milletvekili Nigel Mills'in başına bela oldu. Mills, göründüğü kadar kolay olmayan, bırakması daha da zor olan Candy Crush'ı Avam Kamarası'ndaki bir parlamento komisyonu toplantısında elinden bırakamayınca dünyaya malzeme oldu. 

 

 

Bir süre belediye meclisi üyeliği yaptıktan sonra 2010 seçimlerinde parlamentoya giren Nigel Mills, rivayete göre toplantının 2.5-3 saatini 2013'ün en çok indirilen ücretsiz uygulaması olan Candy Crush’ı oynayarak geçirdi. Mills, Sun gazetesine yaptığı açıklamada toplantıda önemli olduğunu düşündüğü kısımlara iştirak ettiğini, dikkatini veremediği bölümlerde ise birkaç el Candy Crush oynamış olabileceğini söyleyip özür diledi. 

 

Nigel Mills'in akıbetinin ne olacağı bilinmezken, fotoğrafı basına sızdıran kişi yakalandığı takdirde parlamentodan atılacağı konuşuluyor.