DÖRT YELEK + DÖRT İNSAN = MEGA SAÇMA HİKAYE

DÖRT YELEK + DÖRT İNSAN = MEGA SAÇMA HİKAYE


Yeleğin Birleştirdiği Hayatlar


Alejandro González Iñárritu'nun bir dönem korsan VCD'cileri zengin eden kült filmi Paramparça Aşklar Köpekler'i hatırlarsınız. Birbirinden bağımsız gibi başlayan farklı hikayelerin yolları, filmin sonunda çarpıcı bir şekilde birleşiyor ve yüzlerimize sinema tarihinin en güzel tokatlarından birini atıyordu. Filmin gösterime girmesinin ardından 14 yıl geçti… Arasanız bulamayacağınız çirkinlikteki bir kumaş yeleğin başrole geçtiği mega saçma bir hikayeyle 2000 çıkışlı film tekrar akıllara geldi.

 

Her şey bu fotoğrafla başladı…

 

Yelekler iki oldu

 

Derinliğiyle internet içindeki internet diyebileceğimiz Reddit'e kayıtlı bir kullanıcı, Nuh'un Gemisi temalı kumaş yeleğini giydiği bir fotoğrafını sitede paylaştı. Bu paylaşımının dünyanın en komik ve saçma zincirleme reaksiyonlarından birini başlatacağını ise düşünemedi. Reddit kullanıcısının yeleğinin aynısının tıpkısına sahip biri daha türedi. Yeleği görüp arttıran paylaşımıyla yüzleri güldürdü. Ama dünya gerçekten de küçük bir yerdi…

 

Yelekler üç oldu, çıkarması güç oldu

 

Aynı yeleğe sahip bir Reddit kullanıcısı daha devreye girdi ve çirkin yelekler üçlendi. Tam sular duruldu derken bu sefer de unisex olduğunu tahmin ettiğimiz yelek modeline sahip bir kadın kullanıcı geldi. Yelekler dörtlenirken, son zamanların en komik zincirleme reaksiyonu da tamamlanmış oldu.

 

Yelekler okeye dördüncüyü buldu