DOWNTON ABBEY’NİN YENİ TRANSFERİ: GEORGE CLOONEY

DOWNTON ABBEY’NİN YENİ TRANSFERİ: GEORGE CLOONEY


Centilmenlikten ölmek


Geçtiğimiz aylarda Venedik'te şanına yakışır bir şekilde 7 yıldızlı Aman Canal Grande Hotel'de evlenen ve sonsuza kadar Amal Alamuddin ile olmaya yemin ederek dünya kadın nüfusunu üzen George Clooney, Downton Abbey'e konuk oyuncu oldu. Clooney, kadınlara 'ma lady', erkeklere 'ma Lord' şeklinde hitap edildiği, erkeklerin mütemadiyen şapka takıp köstekli saatlerini ceplerinden ayırmadığı, centilmenliğin yükselen değer vazifesi gördüğü ve tüm zenginlerin kendine özel uşaklara sahip olduğu dönem dizisine cuk diye oturdu. 

 

 

19 Aralık'ta yayınlanacak Noel özel bölümünde rol alan ve dizide vuku bulacak düğünün davetlisi olarak diziye katılan George Clooney, dizinin kadın oyuncuarının yüreğini hop hop hoplattı. Nükteli halleri ve ironi yeteğinin içine gizlediği ince esprileriyle ünlü Violet Crawley'nin yanağına bir buse konduran George Clooney, 80 yaşındaki oyuncunun koltuğa yıkılmasına sebep oldu. 

 

 

Downton Abbey kadrosuna, İngiliz yardım kuruluşu Text Santa'ya yardım amacıyla katılan Clooney'nin rol aldığı bölümü sabırsızlıkla bekliyoruz.