ELTON JOHN VE DAVID FURNISH NİKAH MASASINA OTURDU

ELTON JOHN VE DAVID FURNISH NİKAH MASASINA OTURDU


Allah Bir Yastikta Kocatsin


Sir Elton John, eşcinsel evliliğinin 5 ay önce İngiltere’de yasallaşması üzerine 1993 yılından beri beraber olduğu hayat arkadaşı David Furnish ile nikah masasına oturdu. 2005 yılında evliliğin getirdiği haklardan yararlanabildikleri sivil birlikteliğe adım atan çift, Berkshire’daki Windsor malikanesinde mütevazı bir törenle beraber geçirdikleri 21 yılı resmiyete döktü.

 

 

 

 

Konuklar arasında Beckham ailesi, Ed Sheeran ve David Williams gibi isimler bulunurken Elton John, yeni açtığı Instagram hesabından paylaştığı davetiye ile herkesi düğüne davet etti. Evlilik seremonilerini genelde büyük bir gizlilik içinde gerçekleştirmeyi tercih eden ünlü isimlerin aksine, Elton John töreni her anıyla Instagram hesabında paylaştı.

 

 

 

It's beginning!! The Registrar welcomes our guests. #ShareTheLove

Een foto die is geplaatst door Elton John (@eltonjohn) op

 

 

Düğüne çiftin dört yaşındaki oğulları Zachary Jackson Levon Furnish-John ve vaftiz annesi Lady Gaga olan iki yaşındaki Elijah Joseph Daniel Furnish-John da katıldı. Çift evlilik yeminlerini birbirine okurken babasının bacağına sarılan minik Elijah ise düğünün en tatlı karesinin sahibi oldu. 

 

 

 

That's the legal bit done. Now on to the ceremony! #ShareTheLove @DavidFurnish

Een foto die is geplaatst door Elton John (@eltonjohn) op

 

 

 

 

Zachary grabs David's iPhone and takes a photo of his brother while we exchange our vows. #ShareTheLove

A photo posted by Elton John (@eltonjohn) on

 

 

 

 

The tables look stunning! We had red roses at our Civil Partnership 9 years ago and they brought us so much luck. #ShareTheLove

Elton John(@eltonjohn)張貼的相片 於 張貼

 

 

 

 

The exchange of vows. #ShareTheLove

A photo posted by Elton John (@eltonjohn) on