ESKİ SEVGİLİYİ BİN PİŞMAN ETMENİN YARATICI YÖNTEMİ

ESKİ SEVGİLİYİ BİN PİŞMAN ETMENİN YARATICI YÖNTEMİ


Adam Gibi Adam


Geçtiğimiz ay Jordan Axani, giden sevgilinin ardından nasıl sevap işlenir tüm dünyaya göstermişti. Eski kız arkadaşı Elizabeth Gallagher ile dünya turu yapmaya karar veren ve bununla ilgili tüm ayarlamaları halleden Axani, seyahat arifesinde terkedilmiş ve dünya turu hayalleri dünyasının başına yıkılmasıyla sekteye uğramıştı.  Elizabeth’in kalpsizliğini bir başkasının mutluluğuna çevirmek isteyen Jordan Axani, eski kız arkadaşının biletlerini Elizabeth Gallagher isimli birine, karşılığında hiçbir şey beklemeden vermeye hazır olduğunu duyurup beklemeye çekilmişti. 

 

 

Olayın duyulmasından sonra binlerce mail alan ve 18 adet Elizabeth Gallagher ile görüşmelere başlayan Axani, sonunda Elizabeth'ini seçti. 23 yaşındaki şanslı Elizabeth, 21 Aralık'ta New York'ta başlayıp Milan, Paris, Bangkok, New Delhi sonrasında Toronto'da bitecek seyahate hak kazanarak Milli Piyango'dan daha güzel bir ikramiyeye konmuş oldu. Ciddi bir ilişkisi olduğunu söyleyen Elizabeth Gallagher, Jordan Axani'nin kaderinde sadece bir Elizabeth Gallagher olmadığının kanıtı oldu. 

 

 

Romantik duraklarla dolu bir tatilde ikilinin hikayesi bir romantik komedi senaryosuna dönüşür mü bilemiyor, gelişmeleri merakla bekliyoruz.