EVLİLİK TEKLİFİNİN KALP ÜZERİNDEKİ ETKİLERİ

EVLİLİK TEKLİFİNİN KALP ÜZERİNDEKİ ETKİLERİ


Kalp Krizi (Değil)


İlişkilerin konuşulmayan kuralları dahilinde erkeklerin görev listesine eklenen evlilik teklifleri, genelde mutlu sonla biter, kimi zaman da ters köşe yapıp üzer. Yılın senaryosu ödülünü kazanacak kadar yaratıcı teklifler mevcut olsa da, bir çiftin hayatlarının geri kalanının başlangıcı olan bu an çoğu zaman bayat klişelere kurban gider. 

 

Bir Reddit kullanıcısı Sesipikai, kız arkadaşıyla gittiği Roma tatilinde malum soruyu sorduğu mekanla olmasa da planının farklılığıyla türünün örneklerinden sıyrılıp bir evlilik teklifinin fizyolojisinin resmini çiziyor. Büyük günde kalp atış monitörü takan Sesipikai, evlilik teklifinin insanı nasıl da kalpten götürebileceğini kanıtlıyor. 

 

 

 

Sesipikai'nin Kolezyum'da yürürken normal seyreden kalp atışları, aldığı dondurmanın tadını çıkaramayarak iyice düşüyor. Roma Forumu'na girip "Teklif ediyorum, benimle evlenir misin?" derken kalp atışları birden Bellagio fıskiyeleri gibi yükselen Sesipikai, "Evet, evet bin kez evet" cevabıyla kalpten gitmiyor ve normale dönüyor. İnişli çıkışlı bu 40 dakikayı Excel kullanarak grafik haline getiren Sesipikai'e “allah bir yastıkta kocatsın” diyoruz.