EVLİLİK TEKLİFLERİNİ GİZLİCE FOTOĞRAFLAYAN ROMANTİK AJAN

EVLİLİK TEKLİFLERİNİ GİZLİCE FOTOĞRAFLAYAN ROMANTİK AJAN


Romantizmin James Bond'u


Evlilik teklifleri, genelde erkeklerin görev listesine giren; ancak son yıllarda ezber bozup çiftin daha romantik tarafı tarafından gerçekleştirilen ve hayatlarının "Sonsuza kadar mutlu yaşadılar" bölümüne giriş biletleri… Dünyada hala şampanya kadehine tek taş atan tipler ve bu tarz beyin yakan teklifleri unutturacak kadar iyi senaryolar var. Yılın en iyi senaryo ödülünü kazanacak bir teklifle hayatınızın anlarından birini yaşarken ise en önemli ayrıntı bu anı en doğru şekilde ölümsüzleştirmek. 

 

 

Vadim Velichko a.k.a. Mr. Leto, evlilik tekliflerinin James Bond'u, New York'un yeni aşk meleği. New York'taki School of Visual Arts'ta fotoğrafçılık bölümünde okuyan Mr. Leto, son zamanlarda New York'ta evlilik teklifi ajanı olarak ün salmakta. 2010 yılından beri düğün ve nişan fotoğrafları çeken Mr. Leto, sevgilinize evlilik teklifi edeceğiniz gün sizi bir CIA ajanı gibi takip ediyor ve ambiyansı hiç bozmadan paparazzi lensiyle büyük anı fotoğraflıyor. Bu meşakatli görevi üstlenip yalnızca bir fotoğrafçı olmanın dışına çıkan Mr. Leto, yol masrafını karşıladığınız takdirde "Alaska'ya bile gelirim" diyor. Bugüne kadar 200'den fazla evlilik teklifi fotoğraflayan Mr. Leto, okul masraflarını karşılamasına yardım eden ücret konusunda esnek olabildiğini, asıl önemsediği şeyin insanların mutluluklarına katkıda bulunmak olduğunu belirtiyor. 

 

 

Çiftler izin verdiği takdirde fotoğrafları Vlad Leto Photography isimli blogunda paylaşan Vadim Velichko, içinde evlilik teklifi için en iyi mekanların ve yaratıcı teklif seçeneklerinin bulunduğu bir kılavuz yayınlamaya hazırlanıyor.