FENOMENLERİN BEDAVA KONAKLAYABİLDİĞİ OTEL

FENOMENLERİN BEDAVA KONAKLAYABİLDİĞİ OTEL


Şimdi Fenomen Olmak Vardi Anasini Satayim 


Yıl 2014 ve kime sorsan bilmemne blogger'ı, kime sorsan bilmemne fenomeni. Ortalık babasının parasıyla yaptığı alışverişi moda blogger'lığına çeviren, 5 bin liralık kamerası olduğu için fotoğrafçıyım diye gezinen insanlar dolu. İtalyan moda blogger'ı Chiara Ferragni, 2009 yılında kurduğu The Blonde Salad blogu sayesinde bir çok ünlü markanın kampanya yüzü oldu, kendi markasını kurdu ve dün Victoria's Secret meleklerinin özel jetiyle Londra'ya uçtu. Blogger'lara devamlı yağan ve lüks markaların etiketini taşıyan hediyelerden, bir yerlerde arzı endam etmeleri için bedavaya ağırlanmalarından ve çoğu zaman hiçbir şey yapmayarak her şeye sahip olmalarından bahsetmiyoruz bile…

 

Sosyal medya fenomenlerine kral/kraliçe muamelesi yapmanın son örneği İsveç'in başkenti Stockholm'deki Nordic Light Hotel'den geldi. Para birimi olarak popülerliğinizi kullanabildiğiniz otelde az fenomenseniz indirim alabiliyor, çok fenomenseniz geceliği 360 dolar olan odalarda bedava konaklayabiliyorsunuz. "Peki, bu fenomenlik kuru nedir, nasıldır?" derseniz hemen açıklayalım: Facebook'ta 500+ arkadaşınız varsa yüzde 5, 1.000+ arkadaş için yüzde 10, 1.500+ arkadaş için yüzde 15 indirim alıyor, 2.000+ arkadaşınız ya da sayfanızda 100.000 hayranınız varsa bedava konaklamaya hak kazanıyorsunuz. 

 

 

 

Instagram fenomenliğine gelirsek; 5.000+ takipçi için yüzde 5, 10.000+ takipçi için yüzde 10, 15.000 takipçi için yüzde 15 indirim alıyor, 100.000+ takipçiniz varsa bedava konaklama hakkı kazanıyorsunuz. Yapmanız gerekenler ise rezervasyon yaparken, giriş ve çıkışınızda Facebook'ta bir ileti paylaşıp, Nordic Light Hotel'den bahsedip oteli etiketlemek; aynı süreci Instagram'da uygularken ise #nordiclighthotel hashtag'ini kullanmak. 

 

 

 

Fenomenlere iyi tatiller diyor, Facebook'ta beklemede tuttuğunuz arkadaşlar varsa 'isteği kabul et' butonu ellerinizden öper diyoruz.