GAME OF THRONES’TAN BOL İPUÇLU İKİ YENİ TEASER

GAME OF THRONES’TAN BOL İPUÇLU İKİ YENİ TEASER


Olaylar Olaylar


Game of Thrones’un 15 Haziran’daki dördüncü sezon finalinden sonra Jon Snow’un Ygritte’in arkasından girdiği yastan büyük bir yasa girdik. 2015'i beklememizin sebeplerinden biri olan Game of Thrones prömiyerine nereden baksanız üç ay var. Sayılı günün çabuk geçtiği tezini çürüten GoT, neyse ki ufak teaser'lar yayınlamaya başladı ve zaten açık olan iştahımızı daha da açtı. 5 ile 15 saniye arasında değişen ve pek de bir anlam ifade etmeyen görüntü öbeklerinden oluşan teaser'larda büyük anlamlar aramaya, 5. sezonda neler olacağına dair beyin fırtınaları yapmaya iki yeni teaser ile devam ediyoruz. 

 

 

Javier Bardem ile aynı kaderi paylaşarak çirkin ama seksi olan ve hazin bir şekilde hakkın rahmetine kavuşan Oberyn, "Oberyn, is that you?" dedirterek teaser'da arzı endam ediyor. Şehir efsanelerinin hayal olmadığı ve Westeros gerçekliğine karıştığı dizinin Oberyn'i hortlatmış olduğunu umut ediyor ve bir sonraki ipucuna geçiyoruz. Siyah ve Beyaz Hanesi'nin kapısı gibi görünen ahşap ve ihtişamlı kapı, Arya Stark'ın Yüzsüz Adam olmak için mektebe yazılacağını gösteriyor. Yere vurulan mızraklar, ejderhaların anası Daenerys Targaryen'ın Lekesizler ordusunun başına geçtiği sahneye flashback yaptırıyor. 

 

 

Bunların dışında ortaya karışık yapılan rastgele deniz, kar ve karga görüntüleri ne anlama geldiğini biz de anlamıyor ve artık diziden en az 1.5 dakikalık sözlü & konulu bir fragman bekliyoruz.