HARRY POTTER HAYRANLARINI BAŞTAN ÇIKARMANIN FORMÜLÜ

HARRY POTTER HAYRANLARINI BAŞTAN ÇIKARMANIN FORMÜLÜ


Her Eve Lazim Kitaplar


Geçmişi 10 seneye dayanan kitap serisi ve filmleriyle artık ailemizden biri saydığımız, Hogwarts’taki hayali sıra arkadaşımız Harry Potter, hayranlarını mutluluktan ağlatacak bir haberle geri döndü.

 

 

Macaristan’daki Eötvös Loránd Üniversitesi öğrencisi Kincső Nagy, mezuniyet projesi için Harry Potter kitaplarını yeniden tasarladı. Jübilesini yapmasına rağmen hala etkisini devam ettiren seri, Nagy’nin el emeği göz nuru kitap tasarımlarıyla en göz alıcı hallerinden birine büründü.

 

 

Klasik siyah kapakların üzerine her kitabın kendi temel konusunu yansıtan bir nesneyi lazer kesimle ekleyen Nagy, bu nesnelerin karanlıkta parlamasını da sağlayacak şekilde tasarımının altın vuruşunu yaptı. Ayrıca, kitapların içindeki sayfalara üç boyutlu görseller ekleyerek “Harry Potter’ın büyüsüne de bu yakışırdı” dedirtti.

 

 

 

Üç boyutlu görseller halinde sayfalara eklenen Hogwarts Şatosu, Peron Dokuz Üç Çeyrek ve Yasak Orman, kitapları baştan okumaya niyet eden bütün Harry Potter hayranlarını mest edeceğe benziyor.