IDRIS ELBA MÜTEVAZILIĞIN KİTABINI YAZIYOR

IDRIS ELBA MÜTEVAZILIĞIN KİTABINI YAZIYOR


Bond, James Bond


Bir aktörün oynayabileceği en prestijli rollerden biri olan 'Bond, James Bond' bugüne kadar Sean Connery, Roger Moore, George Lazenby, Pierce Brosnan ve son olarak da Daniel Craig gibi jilet delikanlıların vücudunda can buldu. Kıyafetleriyle filmleri moda haftasına döndüren, imzası haline gelen martini'yi dünyanın en egzotik şehirlerinde içen, hoş kadınlardan oluşan leziz manzaralara bakan Bond, nesiller boyunca erkeklerin idolü oldu. 

 

 

 

Kimilerine göre rolünün adamı olmamasıyla tartışmalara yol açan Daniel Craig'in dördüncü, James Bond'un ise 24. filmi Spectre'den sonra Bond bayrağını teslim alması konuşulan Idris Elba, geçtiğimiz hafta Amerikalı spiker Rush Limbaugh tarafından ırkçı yorumlara maruz kalmıştı. Kendisinin James Bond'u canlandırma ihtimalini Barack Obama'yı George Clooney'nin canlandırmasıyla karşılaştıran Limbaugh'ya cevap vermeyen Idris Elba, Twitter hesabından "Kızım sana söylüyorum, gelinim sen anla" tarzı bir açıklama yaptı. 

 

"007'nin yakışıklı olması gerekmiyor mu?" diyerek sevenlerinin yeni yılını kutlayan Elba, kendisine resmi bir teklif gelirse karıştırılmayan, çalkalanan martini'leri seve seve yudumlayacağını söyledi.