INDIEGOGO’DAN BEDELLİ ASKERLİK PARASI TOPLAMAK

INDIEGOGO’DAN BEDELLİ ASKERLİK PARASI TOPLAMAK


İnternet Kampanyasinda Bedelli Farki


13 Aralık 2014 itibariyle yürürlüğe girerek 1987 ve öncesinde doğan erkekleri banka şubelerine doğru uygun adım sürükleyen Bedelli Askerlik Yasası, beraberinde oldukça ilginç haberleri getiriyor. Bu ilginç haberlere meze olan olayların en şaşırtıcılarını Sahibinden.com gibi sitelerde "bedelli" diye arattığınızda celp kağıdı gibi karşınızda bulabilirsiniz. Bedelli Askerlik için gerekli 18.000 TL'yi bulmak için evini, arabasını ve hatta atını bile satanlara son başvuru tarihi olan 13 Şubat 2015'e kadar birçok yaratıcı kampanya eşliğinde farklı insanların da katılmasını bekliyoruz.

 

 

Ünlü bağış ve kampanya sitesi Indiegogo, Bedelli Askerlik için farklı yollardan para toplayanlara kucak uçarak günün Bedelli haberine konu oldu. "Bedelli Askerlik" başlıklı kampanyalarda üç gencin Bedelli'ya kavuşma gayretine tanık oluyoruz. Şimdiye kadar 0, 1 ve 100 dolar toplanabilen kampanyalarda ihtiyaç duyulan 18.000 TL şimdilik bayağı uzaktan asker selamı veriyor.

 

 

Bu üç gençten Reşt Resuloğlu, bağış miktarınıza göre size fitness ve tenis dersi vermeyi vaat ediyor. Bunun için 100 veya 500 dolar bağış yapmanız gerekiyor.

 

 

Üç gence destek vermek gibi bir niyetiniz varsa sizleri BURAYA, ŞURAYA ve ORAYA alalım.