JAMES BOND’SUZ NEFES ALAMAYANLAR, KUTLU GÜN YARIN

JAMES BOND’SUZ NEFES ALAMAYANLAR, KUTLU GÜN YARIN


Oo7 Gibi Dostum Olsun, 3 Milyon Sterlin Borcum Olsun


İngiliz'in İngiliz'den başka dostu yoksa, bunda yıllardır beyaz perdeyi kasıp kavuran James Bond'un büyük payı var. Sean Connery'nin uzun süre zimmetine geçirdikten sonra Roger Moore'a ara pası attığı, Timothy Dalton'ın kiraya çıktığı, ardından da Pierce Brosnan'ın kendine yakıştırdığı karakterin son temsilcisi Daniel Craig, bir kez daha Kraliçe'nin emrine amade olmaya hazırlanıyor. Şimdiye kadar Bond 24 olarak bahsedilen yeni James Bond filminin oyuncu kadrosu üstünde yapılan spekülasyonlar yarın son bulacak. 

 

 

007.com'da yarın büyük cümbüş var. Çünkü Bond 24'ün resmi ismi ve oyuncu kadrosu canlı yayınla açıklanacak. Sam Mendes'in yönetmenlik koltuğunda oturduğu filmde Christoph Waltz'un serinin yeni kötü karakteri olarak karşımıza çıkması kuvvetle muhtemel. Skyfall'dan yadigar Naomie Harris (Moneypenny), Ralph Fiennes (M), Ben Whishaw (Q) ve Rory Kinnear (Bill Tanner)'ın da yeni Bond filmindeki yerini alması bekleniyor.

 

 

Geçtiğimiz yılın Oscar adayı fatihlerinden Chiwetel Ejiofor, Guardians of the Galaxy'de izlediğimiz Dave Bautista ve dünya güzeli Léa Seydoux'nun yeni Bond filminde yer alacağına dair bahisler en sıcak anına yaklaşıyor.