KAKÜL KAMU SPOTU

KAKÜL KAMU SPOTU


Kakülden önce son çıkış


Belki kalbiniz kırık, belki kış melankolisine daldınız, belki de aşırı dozda Jane Birkin fotoğrafına maruz kaldınız ve kendinizi kuaförünüzün kapısında buluverdiniz. “Ne yapalım?” sorusuna bir çırpıda “Kakül” diye cevap verdiniz ve böylece acı-tatlı bir hikayeye adım attınız. Jane Birkin’e, Caroline de Maigret’ye, Françoise Hardy’e ve Lou Doillon’a çok yakışan, “Ben Parizyen’im” diye bağıran o düz kaküllere kendi gül cemalinizde baktınız ve Fransız asaletinin DNA’larınızda olmadığını anladınız.

Geç gelen bu farkındalıktan anneniz, babanız, en yakın arkadaşınız ve sevdiceğinizden, “Yo yoo, çok yakışmış” yorumlarında kurtuluş bulmaya çalıştınız. Ama ertesi sabah o hazin gerçeğe uyandınız. Elektrik çarpmışcasına dikilen kaküllerinize bakıp bir daha Instagram’ınıza asla “I woke up like this” fotoğrafı yükleyemeyeceğinizi farkettiniz. Alex Turner’ın cep tarağı en yakın arkadaşınız, İstanbul’un ayazı en azılı düşmanınız oldu. Metroda, asansörde, sinemanın tuvaletinde gizli gizli kaküllerinizi taramaya çalıştınız ve insanların garip bakışlarına maruz kaldınız. Uzatmak istediniz, uzamadı. Tekrar tekrar kakül kestirdiğiniz bir döngüye girdiniz. Son pişmanlık fayda etmedi…

Kakül Kamu Spotu a.k.a. Kakülden Önce Son Çıkış, kakül kestirenlere, kakül kestirmeyi düşünenlere ve “Bir daha asla” diyenlere gelsin.