KALK KAPIYA BAK: YENİ TERMINATOR’IN FRAGMANI GELDİ

KALK KAPIYA BAK: YENİ TERMINATOR’IN FRAGMANI GELDİ


Skynet'te Talim Var, Cyborg Yarim Var


1 Temmuz 2015'te vizyona girecek Terminator: Genisys ile ilgili neler hissetmemiz gerektiği konusunda henüz emin değiliz. James Cameron'ın senaryo yazımında da olsa filme katkı vereceği gerçeği umutlarımızı yeşertiyor. Valiliği bir kenara bırakan Arnold Schwarzenegger'ın tekrar Terminator'lığa soyunacağı filmden gelen ilk teaser ise büyük bir kitleyi heyecanlandıracak cinsten.

 

 

Bu teaser'ı Terminatormovie.com isimli web sitesindeki bir adet geri sayım destekliyor. Geri sayımın sonunda karşılaşacağımız şey ise tahminen filmin ilk tam sürüm fragmanı olacak. Yani Perşembe günü bizleri, Terminator ve yeni saz arkadaşlarının karşımıza çıkacağı ilk uzun fragman bekliyor.

 

Emilia Clarke (Khaleesi lan işte. Sarah Connor'ı oynayacak), Jason Clarke (John Connor'ın yeni adresi), Jai Courtney (Spartacus'teki Varro lan işte. Kyle Reese'i oynayacak), Dayo Okeniyi, Courtney B Vance, Matt Smith (Dr. Who lan işte), Byung-hun Lee ve JK Simmons'nin de yer alacağı Terminator: Genisys'in 2029 yılında geçecek hikayesi bizlere yepyeni bir seri vaat ediyor. Umarız eski serinin ilk iki filminin kemiklerini sızlatacak türden yapımlar izlemeyiz.