KOMADAN UYANIP KENDİNİ MATTHEW MCCONAUGHEY ZANNEDEN ADAM

KOMADAN UYANIP KENDİNİ MATTHEW MCCONAUGHEY ZANNEDEN ADAM


Komanin Böylesi 


Rory Curtis, yağmurlu bir İngiltere gününde çevre yolunda direksiyon hakimiyetini kaybetti ve bir kamyona çarparak 6 arabanın dahil olduğu zincirleme kazaya sebebiyet verdi. Sıkıştığı aracından 40 dakikalık uğraşlar sonunda kurtarılan Curtis, Queen Elizabeth Hastanesi'nde gözlerini açtığındaysa kelimenin tam anlamıyla kendinde değildi. 

 

 

Beyin kanaması geçiren Rory Curtis, uyandığında hemşirenin sorusuna akıcı bir Fransızca'yla cevap verdi ve diyaloglarına Fransızca olarak devam etti. 14 yaşında Manchester United futbol takımında denemelere katılan ve yarı profesyonel bir futbolcu olan Curtis, kazadan sonra gözlerini açtığında Matthew McConaughey olduğunu zannediyordu. Tuvalete giden ve aynadaki yansımasına bakıp McConaughey olmadığını farkedince ziyadesiyle karışık bir haleti ruhiyeye bürünen Curtis, ailesinin de onayıyla deneysel bir tedavi görmeye başladı. Rory Curtis, genelde savaştan dönen askerler üzerinde denenen tedaviye yanıt verdi ve iyileştiğinde teyzesinin sahip olduğu kuaförde çalışmaya başlayarak yeni bir zanaat öğrenmeye karar verdi. 

 

 

Sağlığına tamamen kavuşan Curtis, geçirdiği kazanın hayata bakışını değiştirdiğini ve "Memento mori" motto'su ile artık her günü son günüymüş gibi yaşadığını söyledi.