LUCYPHONE’UN ENGELLENEMEYEN YÜKSELİŞİ

LUCYPHONE’UN ENGELLENEMEYEN YÜKSELİŞİ


Birakin Tuşlara Lucyphone Bassin


Bir insanla konuşabilmek uğruna tuşlara basarken, beklerken geçen ömrümüzün imdadına yetişen evladiyelik uygulama LucyPhone büyüyor.

 

444 ile başlayan bir numarayı çevirirken kafanızda tek bir şey vardır. Tek amacınız bir insanla konuşup derdinizi anlatmak ve çare bulmaktır. Ama o iş o kadar kolay olmaz. Önce aynı şarkıyı 45 kere dinlemek zorundasınız. Şarkılar bilinçaltınıza iyice işledikten ve kısa zamanda bir Mozart uzmanına dönüştükten sonra Kuantum teorisini doğrulayacak rakam kombinasyonunu tuşlamak zorundasınız. Tüm bu süreci atlattıktan sonra da insana bağlanabileceğiniz kesin değildir. Yedi dağın tepesinden birer taş getirip, bankanın Bağcılar şubesinin önüne bırakırsanız, müşteri temsilcisi ile görüşebilirsiniz.

 

Bu durumu sizin için ortadan kaldıran bir uygulama var artık: LucyPhone. Tom Oristian ve Mike Oristian tarafından yaratılan uygulamaya, ulaşmak istediğiniz telefon numarasını giriyorsunuz ve arkanıza yaslanıyorsunuz. LucyPhone, sizin yerinize doğru rakam kombinasyonlarını giriyor ve bir insana bağlanıyor. Ardından uygulama sizi geri arıyor ve direk ulaşmak istediğiniz insanla görüşüyorsunuz. İnsanların telefonda beklerken ömründen çalınan seneleri geri getirmeyi amaçlayan uygulamanın sayfası için sizi BURAYA alalım. 

 

3 yıl önce kurulan LucyPhone’u bugün diğer rakiplerinden ayıran özelliği ise GetHuman ile olan birleşmesi. Bütün geri arama servislerini satın alma yolunda emin adımlarla ilerleyen LucyPhone’un gelecekte ismini daha çok duyacağız.