MERT VE MARCUS’UN OBJEKTİFİNDEN GÖZ KAMAŞTIRICI MADONNA

MERT VE MARCUS’UN OBJEKTİFİNDEN GÖZ KAMAŞTIRICI MADONNA


Pop'un Kraliçesi'ne Bir Kez Daha Hayran Kalmaya Hazir Misiniz?


Sadece müziğiyle değil, karakteri ve yaşam biçimiyle de insanlara A'dan Z'ye ilham veren nadir birkaç sanatçıdan biri olan Madonna, kimi zaman aykırı, kimi zaman ise ana akımın çemberinden geçmiş onlarca fotoğraf çekimine konu oldu. Moda dünyasını doğrudan etkilediği tarzı ile 80'lerden bu yana nice defileye, koleksiyona ve moda çekimine malzeme veren sanatçı, bu kez çok tanıdık iki ismin objektifinin karşısına geçti. 

 

 

 

Moda fotoğrafçılığı dendiğinde parmakla gösterilen, Kate Moss'un bir tek vesikalığını çekmedikleri kalan ikili Mert Alaş ve Marcus Piggott, pop'un tartışmasız kraliçesini Interview Magazine için fotoğrafladı. Daha evvelden de aynı amaçla karşı karşıya gelen üçlünün Arianne Phillips'in stilistliğindeki yeni buluşmasında Madonna'nın buzlar kraliçesinden farksız duruşu dikkatleri çekiyor. Dekoltesi yoğun fotoğrafların Madonna – Mert & Marcus buluşmasının meyvesi olduğu çalışmadan can alıcı pozlar karşınızda.

 

 

 

 

İlerleyen yaşına rağmen şu fotoğrafları gördükten sonra Madonna'nın ilham kaynağı ve arzu objesi olarak daha uzun yıllar karşımıza geçeceğini söyleyebiliriz.