REKLAMIN İYİSİ OLUR: YOUTUBE’DA EN ÇOK İZLENEN REKLAMLAR

REKLAMIN İYİSİ OLUR: YOUTUBE’DA EN ÇOK İZLENEN REKLAMLAR


Best Of Reklam


Sene sonuna yaklaştıkça ardı arkası kesilmeyen “Yılın şarkıları, türküleri, filmleri” listesine, Youtube da her gün yeni bir listeyle katılıyor. Reklamı iyisi kötüsü olur mu? Bu sorunun cevabının en Youtube hali için Youtube’daki stüdyolarımıza bağlanıyoruz. Mikrofon Youtube’da bu yıl en çok izlenen reklamlarda.

 

2014 senesi boyunca en çok izlenen 10 reklam filmini derleyen Youtube’un sunduğu rapordan en karlı çıkan marka Nike oldu.

 

Toplamda 600 milyon kez izlenen 2014’ün en iyi reklam filmlerinin sıralı tam listesini sunuyoruz.

 

Heineken, “Routine Interruptions” reklam filmiyle toplamda 13.8 milyon izlenmeye ulaşarak listeye 10. sıradan giriş yaptı.

 

 

“Friends Are Waiting” temalı reklam filmiyle 19.7 milyon kez izlenen Budweiser, dokuzuncu oldu.

 

 

P&G, “Anadan başka yar olmaz” dedirten ve 19.7 milyon kez izlenen “Thank You, Mom” reklamıyla listenin sekizinci sırasında bulunuyor.

 

 

Samsung Galaxy Note 4, “Then And Now” reklamı 22.1 milyon izlenme sayısıyla yedinci oldu.

 

 

Kumandamızın pili, Discman dönemlerinin şahı Duracell, Derick Coleman’ın tüyler ürperten azim hikayesini anlatan “Trust Your Power” reklamıyla 22.7 milyon kez izlenerek altıncılığa yerleşiyor.

 

 

Devils Due Movie’nin "Devil Baby Attack" reklamı 48.8 milyon izlenmeyle beşinci oldu.

 

 

“Kız gibi olmak iyidir” diyen Always’in "Always #LikeAGirl" isimli şahane reklamı 53.3 milyon izlenmeyle dördüncü sırayı kaptı.

 

 

Budweiser’ın "Puppy Love" reklamı 53.7 milyon izlenmeyle üçüncü sıraya yerleşti.

 

 

Nike Football, "The Last Game" reklam filmiyle 78.8 milyon kez izlenerek ikinciliği kaptı.

 

 

Birincilik de Nike’a gitti. 73.7 milyon kez izlenen, The Mill ve Wieden+Kennedy kreatif ajanslarının ortak yapımı Winner Stays reklamı şampiyonluğunu ilan etti.