RESMİ İMZA GELDİ: DOCTOR STRANGE’İN SAHİBİ BENEDICT CUMBERBATCH

RESMİ İMZA GELDİ: DOCTOR STRANGE’İN SAHİBİ BENEDICT CUMBERBATCH


Dc Comics'in Jared Leto Atağina Benedict Cumberbatch Cevabi


Günümüz sinema dünyasının lokomotifliğini üstlenen süperkahraman filmleri giderek daha da iddialı hale geliyor. Batman v. Superman: Dawn of Justice ve Avengers'la iyice kızışan Marvel – DC Comics rekabeti, iki firmanın elinde ne varsa yağdırmasıyla daha da devasa bir hal aldı. Suicide Squad kadrosunu geçtiğimiz günlerde açıklayan DC Comics, Joker rolünü Jared Leto'ya vererek büyük yankı uyandırdı. Marvel'ın kontra atağı ise gecikmedi. Daha evvel de yüksek sesle dedikodusu yapılan Doctor Strange-Benedict Cumberbatch yakıştırması an itibariyle Marvel tarafından resmen onaylandı.

 

 

Açıklamayı yapan Kevin Feige, "Bu rolü canlandırabilecek kişinin büyük bir derinlik ve samimiyete sahip olması gerekiyordu. Şimdi arkanıza rahatça yaslanın ve Benedict Cumberbatch'in Doctor Strange'in ne kadar benzersiz bir karakter olduğunu göstereceği günü bekleyin." dedi.

 

 

Kevin Feige'in yerden göğe hakkı var ve bizce bu seçim inanılmaz derecede başarılı. Tek sorun, Scott Derrickson'ın yöneteceği filmin gösterim tarihi olan 4 Kasım 2016'ya kadar nasıl bekleyeceğimiz…