ROBERT RODRIGUEZ SONUNDA MURADINA ERDİ

ROBERT RODRIGUEZ SONUNDA MURADINA ERDİ


4 Yillik Fire And Ice Hayali Gerçek Oldu


Issız bir adaya düşen Robert Rodriguez'in yanında isteyeceği üç şeyden biri olacağına kesin gözüyle baktığımız Fire And Ice uyarlaması sonunda gerçek oluyor. Yaklaşık dört yıl önce baklayı ilk kez ağzından çıkararak 1983 tarihli kült Frank Frazetta – Ralph Bakshi animasyonuna karşı boş olmadığını dillendiren ve arada sırada projeyi uykusunda sayıkladığını belirten Rodriguez, şu sıralar tarihinin en zorlu günlerini yaşayan Sony'le Fire And Ice remake'i için resmi sözleşmeyi imzaladı.

 

Konuyla ilgili konuşan ünlü yönetmen; "Hollywood'a adım attığımda aradığım ilk insan Frank Frazetta'ydı. Fire And Ice'ı tekrar çekmek sanırım en büyük hayalimdi. Frazetta'yla ilişkim From Dusk Till Dawn'e dayanıyor. Ondan film için poster tasarlamasını istemiştim ve daha sonraki yıllarda da onunla çalışma fırsatı yakaladım. Ne kadar büyük bir hayranı olduğunu söylememe bile gerek yok, çünkü bunu yıllardır söylüyorum." dedi.

 

 

Rodriguez'in çizgi roman uyarlamasındaki başarısını Sin City'den dolayı zaten biliyorduk. Aynı başarıyı animasyonun kanlı canlı remake'inde de beklememiz abes kaçmayacaktır. Hele ki bu projede Frank Frazetta'yla beraber çalışacağını düşünürsek.