SEVGİLİLERİN “SENİ SEVİYORUM” DEME YARIŞI

SEVGİLİLERİN “SENİ SEVİYORUM” DEME YARIŞI


En çok Seven Kazansin


Kimin birbirini daha çok sevdiğini her daim kanıtlamak zorunda kalan çiftlere ilham kaynağı video geldi.

 

Sevmenin oldukça göreceli bir kavram olduğuna ne kadar inansak da filmlerden, tecrübelerden, insanlardan, şarkılardan şartlandığımız kadarıyla geleneksel bir aşk hali var. Midenizde kelebekler raks ediyorsa, sevdiceğinizden başkasını düşünemez olduysanız, yemeden içmeden kesildiyseniz, “Uyudun mu?” diye mesaj atma ihtiyacı ile yanıp tutuşuyorsanız; siz aşıksınız arkadaş!

 

Aşkınızın karşılığını bulup ilişki denizde açılmaya başladıysanız Titanic’in buzdağı ile karşılaştığı sırada yaşadığı durumu “Seni seviyorum.” lafının dillendirilmesiyle yaşarsınız. İlk diyen de olsanız, ilk duyan da olsanız “Seni seviyorum.” artık ilişkinizin içindedir. Bir zaman sonra ilk kez “Seni seviyorum.” demenin stresi atılır ve vites boşa alınır. Ondan sonrası taraflardan kimin kimi daha çok sevdiği yarışına döner. Kim kimin için dağları deler, kim okyanusları aşar? Bu sorular artık ilişkinin muammalarıdır. Yaptıklarınızın, hissettiklerinizin önemi yoktur, abartılı “Seni seviyorum.”lar sayesinde varsınızdır.

 

Bu yarışı gözler önüne sermeye karar veren Leah Shore, animasyon ile harmanladığı kısa filmi I Love You So Much’ı yayınladı. Akşam sevdiceğinizi ihya etmek için muazzam laflar yakalayacağınız videoyu izleyin, izlettin.