SİZİN İÇİN SEVGİLİNİZDEN AYRILAN BİRA ŞİŞESİ

SİZİN İÇİN SEVGİLİNİZDEN AYRILAN BİRA ŞİŞESİ


Şişe Gibi Şişe (Değil)


Kelimelerin kifayetsiz kaldığı, yapılması zor konuşmalar vardır. İnsanlar ayrılık konuşması yapmak yerine ayrılmamayı tercih edebilirler. Birine onu aldattığını söylediğiniz o sancılı konuşma aldatmanın en caydırıcı unsurlarından olabilir. Patronunuzla zam konuşması yapamayabilir ve bundan mütevellit ay ortasında maaşın suyunu çektirebilirsiniz. Babanıza arabayı çarptığınızı söyleyemeyebilir ve Oscar'lık bir oyunculukla sonuna kadar dünyadan bihaber rollere bürünebilirsiniz.

 

 

Bir fotoğraf bin kelimeye bedelse, bir videonun her şeye bedel olduğunu düşünen ve çekindiğiniz konuşmalardan kurtulmanız için kendini feda eden Arjantin menşeli bira Andes, icat gibi icatla huzurlarınızda… Bira şişeleri ile duygularınıza tercüman ve en zor konuşmalarınıza özel ulağınız olan Andes, modern çağın süper kahramanı olmayı deniyor.

 

 

Peki bu mucize nasıl mı işliyor? Önce Andes Bottle uygulamasını indiriyorsunuz, şişenin üstündeki QR kodunu tarıyorsunuz, söylemek istediklerinizi videoya alıyorsunuz ve son olarak da şişeyi konuşmak isteyip konuşamadığınız o kişinin kapısına bırakıp olay yerinden uzaklaşıyorsunuz. 

 

O şişe kafanızda patlar mı, işte onu bilemiyoruz.