STEVE AOKI MUSTAFA KARADENİZ ŞAKASINA MEZE OLDU

STEVE AOKI MUSTAFA KARADENİZ ŞAKASINA MEZE OLDU


“bir Fotoğraf çektirebilir Miyiz Steve?"


Avustralyalı fotoğrafçı Jarrad Seng, ünlü DJ/Prodüktör Steve Aoki’ye çok benziyor. Hem de öyle böyle değil. Seng, özellikle son beş yıldır nereye gitse Steve Aoki’ye benzetilmekten şikayetçi. Barda, sokakta, festivallerde, hatta umumi tuvalette bile kendisini Steve Aoki’ye benzeten insanlar çıkmış.

 

 

“Yeter artık” diyen Jarrad Seng, bu kez insanların bilinçli olarak kendisini Steve Aoki’ye benzetmelerini sağlamaya karar vermiş ve son zamanların en eğlenceli trollüklerinden birine imza atmış.

 

 

Bildiğimiz Steve Aoki’den bir sakal kılı uzakta olan Seng, önce Aoki’ninkine benzeyen takma bir sakal taktı. Kılığı kıyafeti de ona göre ayarlayan Jarrad Seng, soluğu doğruca Steve Aoki’nin de sahne aldığı Stereosonic Festivali’nde aldı. Steve Aoki kılığında festival alanını dolaşan şakacı imitasyon, haliyle insanların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Yıllardır her fırsatta Steve Aoki’ye benzetilmesinin acısını çıkaran fotoğrafçı, “Hayranlarıyla” bol bol fotoğraf çektirdi.

 

 

Geçtiğimiz günlerde interneti abluka altına alan “New York sokaklarında laf yemek” videolarından esinlendiğini söyleyen Seng, birkaç saatliğine de olsa Steve Aoki olmanın tadını doyasıya çıkardı.