STRİPTİZ KULÜBÜNE GİTMEK İÇİN AMBULANS ÇALAN ADAM

STRİPTİZ KULÜBÜNE GİTMEK İÇİN AMBULANS ÇALAN ADAM


Acil Durum Gibi Acil Durum 


Acil durumlar, kriz yönetimi ve hızlı bir çözüm kabileyeti gerektirir. Mesela saçlarınız elektriklendiyse ve elinizde saç köpüğü kalmamışsa imdadınıza limon suyu yetişir, fırın bozuksa börek tavada ısıtılır ve kaçan ince çorabın önü oje sayesinde itinayla kesilir. 

 

Bu acil olmayan acil durum örneklerinin daha da absürtü Michigan'da ikamet eden 51 yaşındaki Bryan Kryscio'dan geliyor. McLaren Hastanesi önünde park eden ve bir hastayı acile yetiştiren iki sağlık görevlisi, ambulansı olduğu gibi bırakıp dönüşte Fatih Erkoç'un 'Ellerim Bomboş' şarkısına alternatif bir video çekiyor. Ambulansın peşine düşen polis ise, 'Kırkından sonra azanı teneşir paklar' tarzı bir tabloyla karşılaşıyor. 

 

 

'The Booby Trap' isimli striptiz kulübüne gitmek için park halindeki ambulansı çalan Kryscio, iş üstünde yakalanınca akıl sağlığının yerinde olmadığını iddia ediyor. 9 Aralık'ta sağlık testinden geçecek Kryscio'nun belki de tek problemi beynine yeteri kadar kan gitmemesinden ötürü muhakeme yeteneğini kaybetmesi olabilir.