TALİHSİZLİKLER SERÜVENİNE DÖNEN BİR İLK RANDEVU

TALİHSİZLİKLER SERÜVENİNE DÖNEN BİR İLK RANDEVU


Sorun Ben Değilim, Sensin


Mikropfobik olmak demek, metrobüste sörf yaparmışçasına dengede durma sanatını öğrenmek, birilerinin elini sıkmamak için 90'ların el şakası 'Zızzt Erenköy'e mahkum kalmak, Fransız öpücüğü sırasında zevkten dört köşe olmak yerine 10 saniyede 80 milyon bakteriye maruz kaldığını düşünmek demek… Mikrofobik olmak demek, Pürel ile ciddi düşünmek, her 10 dakikada bir el yıkamaktan buruş buruş olmak, biriyle yatacakken prezervatifin yarattığı koruma duvarına güvenmemek demek… Kısacası mikrofobik olmak, sıçmak demek. 

 

Bir de o mikrofobiğin, X ile ilk buluşmasını düşünün. Geçmişini, temizlik alışkanlıklarını, günde kaç kez dişlerini fırçaladığını, tuvaletten sonra ellerini yıkayıp yıkamadığını bilmediği biriyle vakit geçiren mikrofobik, her seferinde mayın tarlasında yürüyor. Kafasındaki deli sorular yüzünden önündekine odaklanamıyor, hayatı kendine zehir ediyor ve yalnızlıkta huzur buluyor. 

 

 

Chris Finn, bir mikrofobiğin ilk buluşmadaki talihsizlikler serüvenini olabilecek en renkli videoyla özetliyor. Videodaki nesnelerin yaptığı göndermelerin doğru adresini bulmak da size kalıyor.