THE DEVIL WEARS PRADA GERİ Mİ DÖNÜYOR?

THE DEVIL WEARS PRADA GERİ Mİ DÖNÜYOR?


Baskilar Büyüyor


Anne Hathaway’in sürekli oradan oraya koştuğu, Merly Streep’in kötü kadın olmak için elinden geleni ardına koymadığı The Devil Wears Prada’nın devam filmi konusunda dedikodu kazanları kaynıyor.

 

Her şey 2003 yılında Lauren Weisberger’ın The Devil Wears Prada kitabını yayınlamasıyla başladı. Anna Wintour esintili moda editörü Miranda Priestly’nin, sadece kitabın değil dünyanın merkezinde olduğu The Devil Wears Prada, kısa zamanda beyazperdeye uyarlandı. Merly Streep, Anne Hathaway ve Emily Blunt’ın başrollerinde olduğu film, Show TV’nin 750 kere yayınlamasının etkisiyle bir fenomene dönüştü. Filmin yayınlanmasının üzerinden sekiz sene geçti ve Weisberger, kitabın devamı olan Revenge Wears Prada: The Devil Returns’ü yayınladı.

 

“Hazır elimizde yeni bir hikaye var. Neden olmasın?” diye soran filmin oyuncuları bir bir devam filmi istediklerini açıklamaya başladı. Graham Norton Show’a katılan Anne Hathaway The Devil Wears Parada’nın dönmesini ne kadar istediğini söyleyen ilk isim oldu. Bugün itibariyle Emily Blunt da filmin devamının peşinde koşuyor. E! News’a konuşan Blunt, projenin devamında yer almak istediğini açıkladı.

 

Şimdi gözle Merly Streep’e çevrilmiş durumda. Eğer kraliçe de tamam derse, yeni filmin önündeki engeller kalkmış olacak.